06 51 19 45 78NEEM NU CONTACT OP
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Webshop voorwaarden

URA-PRODUCTEN: LEVERING EN FACTURATIE

Voor verzendkosten klik https://schapencentrummaasenwaal.nl/verzendkosten 

Schapencentrum Maas en Waal heeft een vergunning om URA diergeneesmiddelen te verkopen en te factureren. Dit dient te gebeuren op basis van een behandelplan of een recept.

1 keer per jaar zal een dierenarts, werkzaam bij Veterinair-centrum te Genemuiden, hiervoor dan ook uw bedrijf bezoeken, waarna het behandelplan en jaarrecept opgemaakt zullen worden.

Bij een minimale bestelling van € 130,- (incl. BTW) aan URA producten per jaar zijn de kosten voor het bedrijfsbezoek en het maken van het bedrijfsbehandelplan inbegrepen.

Ook is het mogelijk uw schapen te laten enten door ons al dan niet gecombineerd met het bedrijfsbezoek voor het behandelplan. Voor een offerte of meer informatie inzake entingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-51194578 of een email sturen naar : producten@schapencentrummaasenwaal.nl

De levering van URA middelen kan alleen plaatsvinden op recept of behandelplan. Alle geleverde artikelen en diensten blijven eigendom van Schapencentrum Maas en Waal tot en met voldoen van de betaling.

URA producten / NL-geregistreerde producten worden niet geleverd in het buitenland.

 

KLIK HIER OM DE WEBSHOP TE OPENEN

webshop-openen